Szeretnél diákokat alkalmazni?

Ha szeretnéd kihasználni a diákmunkaerő összes pozitív előnyeit,akkor kattints az ajánlatkérő gombra!

Rugalmas toborzás

Néhány munkanap alatt megtaláljuk az ideális diákokat a meghirdetett pozícióra és szinte futószalagon küldjük tovább az ideális jelölteket a számodra. Neked csak válogatnod kell azokból a diákokból, akiket folyamatosan továbbítunk. Ha szeretnéd, akkor előszűrést is végzünk.

Hipergyors átfutás

A tanulók már leszerződtek a diákszövetkezetünkkel, ezáltal akár hipergyors idő alatt munkába is tudnak állni a cégednél. A diákfoglalkoztatás ennyire egyszerű: tervezz bátran a rugalmas, energikus, gyorsan tanuló diákmunkaerővel!

Átlátható rendszer

Nem kell foglalkoznod végre a szabadságokkal, járulékokkal, bérszámfejtéssel, stb. – mindössze egy számlát kapsz a hónap végén a diákszövetkezetünktől. Könnyen átlátható rendszerünk segítségével rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg. Hidd el, nem fogsz csalódni az AtlaszDiákban.

Használd ki Te is a diákmunkaerő számtalan előnyét

Néhány referenciánk

Szeretnéd akár 10 munkanap alatt felszámolni a kínzó munkaerőhiányt? Szívesen dolgoznál egy megbízható, felsőoktatásban tanuló diákkal?

Miért jó az AtlaszDiáktól diákmunkaerőt kölcsönözni?

Hipergyors munkakezdés

Diákjaink szerződésben állnak velünk, így rövid idő alatt munkába is tudnak állni a cégednél. Csakis az adott pozícióra rátermett diákokat közvetítjük ki, így nyugodtan és kényelmesen tervezhetsz a jövőben velük.

Rugalmas és egyedi megoldások

Időszakos és folyamatos munkákra, fizikai munkától a szellemi feladatokig mindenhez találunk diákot, aki gyorsan alkalmazkodik és betanul nálad. A vizsgaidőszakokban kissé szűkebb kapacitással, de a felsőoktatásban tanulók egész évben tudnak munkát vállalni, jellemzően heti 20-30 órában.

Előszűrés is végzünk ha szeretnéd

Könnyen elképzelhető, hogy rengeteg önéletrajz érkezik a meghirdetett pozícióra. Ebben az esetben, hogy ha szeretnéd, elvégzünk egy előszűrést, így kizárólag a legideálisabb diákokra kell majd koncentrálnod.

Tapasztalattal rendelkezünk

Az AtlaszDiák 10 évnyi tapasztalattal rendelkezik a diákmunkaerő piacon, ráadásul mi magunk is körülbelül 50 diákot foglalkoztatunk. Röviden, tudjuk, hogy mire van szüksége partnereinknek.

Pár nap és már küldjük is az ideális diák jelentkezőket!


Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Telefonszámunk: +36 1 255 0654

Kapcsolati űrlap